Stijlanalyse


Wat is een stijlanalyse?

Stijl blijft, trends komen en gaan. Een stijladvies kleding omvat advies over je persoonlijke kledingstijl, kapsel en gebruik van accessoires.
Je krijgt antwoord op de vraag ''Welke kledingstijl past bij mij?'',  “Welke kleding past bij mijn figuur?” en “welke sieraden en accessoires passen bij mij?”

Waarom een stijlanalyse?

Je kledingstijl is niet alleen een kwestie van smaak. Je persoonlijke stijl is ook afhankelijk van je lichaamsbouw, belijning, lengte, gezichtsvorm en uitstraling, persoonlijkheidsstructuur en gedrag. Niet onbelangrijk is dat je met 12 basisstukken in de juiste kleur en stijl, er 30 keer verrassend anders uit kunt zien. Voorkom miskopen! Creëer een uitgebalanceerde garderobe met kledingstukken en accessoires die je onderling goed kunt combineren. Je maakt hierdoor ook een duurzame keuze, je leert hoe je meer kunt doen met minder kleding. Doordat je er goed uitziet is de eerste indruk die je maakt beter. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen en kom je zelfverzekerder over.

Hoe verloopt een stijlanalyse?

Een advies start met een korte introductie onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Er wordt gekeken welke stijlpersoonlijkheid je hebt (kledingstijl). Daarna wordt er gekeken en gemeten welke figuurvorm en gezichtsvorm je hebt.
Aan de hand van deze uitkomst gaan we kijken welke kleding het beste bij jou past. Wat wil je accentueren of wat wil je juist camoufleren? De stoffen en de structuur van de stoffen spelen ook een belangrijke rol.

We gaan kijken naar de meegebrachte kleding en proberen van 'floppers' 'toppers’ te maken, of we ontdekken waarom de topper die je hebt meegenomen ook echt een topper blijkt te zijn en de flopper misschien naar een goed doel kan. Het stijladvies duurt c.a. 1,5 uur. Je krijgt handige tips mee om de juiste kleding te kopen die jou het beste staan.